onsdag 19 augusti 2009

Sms lån i DN




DN skriver idag en artikel om sms lån och hur allt fler äldre blir drabbade av skuldfällen.

När ska detta sluta? Hur kan det komma sig att det aldrig är de personer i frågan som får stå sitt kast.

Varför är alla alltid offer?

Jag tycker det är så fel att man lägger skulden på de olika företagen. Jag börja bli så trött på detta!

Jag är beredd att tycka att vi ska lägga in alla de regler och lagar som Jan Åkerlund förespråkar, bara för att visa att det kommer inte ändras ett dugg. Vi kommer ha exakt samma situation ändå!

Dessa person kommer låna även om man inte får pengarna på 15 minuter och allt vad de nu förespråkar.

Läste även en liknande artikel i E24 om att det var Folkia som skickade flest personer in i skuldfällan. Jag tror inte på det, tycker Folka verkar var en av de seriösaste aktören på marknaden.

Så nu tycker jag vi alla röstar igenom lagar som försvårar för folk att låna pengar och sen får vi se hur det går. Jag är helt övertygad om att det inte kommer påverka företagen och inte heller de personer som är benägna att skuldsätta sig.

Har tidigare vart väldigt hård och näst intill elak mot Jan Åkerlund och Ardalan Shekarabi. Men det är i ren frustration för att jag tycker just dessa personer lägger fokus på helt fel saker.

Här är två personer med mycket inflytande som faktiskt kan göra skillnad i samhället och istället kastar de bort all tid på att måla upp en bild av företag som erbjuder sms-lån som blodtörstiga vampyrer.

Gör det lättare för folka att få ekonomisk rådgivning och hjälp att få till sin ekonomi istället. Det finns så mycket bra saker som kan göras som faktiskt kommer göra skillnad.



artikeln i DN:

http://www.dn.se/nyheter/sverige/allt-fler-sms-lan-till-kronofogden-1.933658

1 kommentar:

  1. Goddag jag är så glad för jag fick mitt lån från detta bra företag LAPO efter flera bedrägliga möten från olika fuskare, du kan också kontakta dem om du behöver ett snabblån, kontakta dem nu via detta mail : lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447300508785

    SvaraRadera

ShareThis